Luova keskus
108-sähkö
LEPPÄKOSKEN 108-sähkö tukee TEHDAS 108:n toimintaa

SIJOITA PAIKALLISEEN YHTEISÖLLISYYTEEN

Leppäkosken ja TEHDAS 108:n jaetussa visiossa kestävä tulevaisuus luodaan aktiivisella kansalaisuudella, kulttuurihyvinvoinnilla ja yhteisvastuullisella osallistamisella.

108 Sähkö on suora sijoitus paikallisen yhteisöllisyyden rakentamiseen ja kehittämiseen. Se edistää ekososiaalista sivistystä laaja-alaisesti kauaskantoisilla merkityksellisyyden kokemuksilla. Vaikutukset ovat mm. yksilötasolla oman potentiaalin ja ammattimaisuuden löytyminen, yhteisötasolla inhimillisyyden ja sydämen sivistyksen vahvistuminen sekä kunnallisella tasolla alueen vetovoiman ja houkuttelevuuden lisääntyminen.

108 Sähkö on läpinäkyvä sijoitus, sillä sen tuottama arvo on kaikkien nähtävillä. Se mahdollistaa suoran taloudellisen tuen TEHDAS 108 – Tehdassaaren Luovalle Keskukselle, jonka velvoitteena on ohjata tuottonsa yhteiskunnalliseen hyvään.

  1. Eväitä elämään sydämen sivistyksen kautta. Nuorille aikuisille.
  2. Resursseja ja rohkeutta luovuuteen valjastamalla. Itsensätoteuttajille.
  3. Vastuullisuutta kiertotalouden menetelmin. Kuluttajille.
  4. Kokonaisvaltaista hyvinvointia kulttuurin keinoin. Kaikille.

TEHDAS 108 – Tehdassaaren Luova Keskus on suosittu kohtaamispaikka sekä merkittävä kasvualusta taiteille, kulttuurille, hyvinvoinnille, oppimiselle ja yrittäjyydelle. Se on myös ainutlaatuinen luovan talouden ja kiertotalouden yhteensulauma sekä inspiroiva tilallinen kokemus.

Leppäkosken 108 Sähkön hinta koostuu spot-hinnasta, toimitusmaksusta sekä tukimaksusta. Tukimaksun tuotto ohjautuu lyhentämättömänä TEHDAS 108 toiminnan tukemiseen.Osta 108 Sähkö
Yhteystiedot
No items found.
No items found.