Yhteisöllinen lounas

9/7/2019

108:n Yhteisöllinen Lounas on tämän vuoden osalta loppunut! Mikäli kysyntää löytyy, niin se palannee ohjelmistoomme ensi vuonna todennäköisesti helmikuussa. Järjestämme kyselyn facebook sivuillamme ja mietimme mahdollisia uusia ruokalistoja,
mikäli kysyntää riittää. Hyvää loppuvuotta kaikille! <3

Tehdas 108 tarjoaa miellyttävän tavan nauttia maukasta lounasta joka tiistai klo13 alkaen. Tehdas 108 yhteisöllinen lounas on tunnelmallinen ja nimensä mukaan yhteisöllinen tilaisuus, yhdistää hyvä ruoka ja hyvä seura, lämpimässä Tehdas 108:n miljöössä.

Lounaaseen sisältyy aina alkukeitto, salaatti, pääruoka ja leipä. Myös pelkkä salaatti ja keittolounas on mahdollinen. Kahvi tai tee sisältyy tietysti myös hintaan.

TEHDAS 108:n Salongissa kävijät voivat tähyillä yläilmoihin Maija Tuurnan näyttelyä “Barcelona 1998-2018” sillä se on pystytetty kahvilasalin / juhlatilan kattorakenteisiin. Maalauksellisessa tilateoksessa on luovuttu perinteisestä perspektiivistä ja uhmattu painovoimaa kekseliäällä ripustustekniikalla. Tuurnan näyttely toimii Tehdas 108:n värikkäänä sisätaivaana.

Café Saaren / TEHDAS 108:n aukioloaikoina aikana voi myös tutustua TEHDAS 108:n ulosvuokrattaviin juhla-, kokous- ja työtiloihin.

Tule viihtymään urbaanille saarelle, historialliseen tehdasmiljööseen luonnon keskelle!

Tomi Myllymäki

No items found.