Kaipaatko vaihtelua kotiisi, työpaikalle tai joululahjaideoihin? Sinulla on nyt hieno tilaisuus hankkia ajankohtaista nykytaidetta ja samalla tukea merkittävää projektia, Tehdas 108:a Nokialla! Lähtöhinnat ovat markkinahintoja alhaisempia, joten taiteen ostaminen nyt todella kannattaa!

Tehdas 108:n Taidehuutokauppa järjestetään lauantaina 29.11. alkaen klo 16 Nokian Tehdassaaressa. Huutokaupattavat teokset ovat esillä Tehdas 108:ssa 23.11. klo 12 – 15 ja 26.11. – 28.11. klo 14 – 18,  jolloin teoksista voi jättää kirjalliset ennakkohuudot. Teokset on esillä myös alla olevassa galleriassa. Ennakkohuutoja voi tehdä sähköpostitse osoitteeseen meiju@tehdas108.fi.

Huutokaupattavien teosten toteutuneesta myyntihinnasta 20% menee kulukorvauksena taiteilijoille ja 80% Tehdas 108:n ylläpitämiseen ja tilojen kunnostamiseen julkisen tilan vaatimusten täyttämiseksi, jotta Tehdas 108 voi tarjota kohtuuhintaisia työtiloja, näyttelytiloja ja järjestää monipuolisia tapahtumia tulevaisuudessakin.

Halutessasi kehystytämme huutamasi teoksen puolestasi Kehysliike Malkissa. Taidehuutokaupasta hankitun teoksen kehystyksen saat 40 % normaalihintaa edullisemmin!

Taidemeklarina huutokaupassa toimii toimii Pekka V. Ruuska. Huutokaupattavat teokset ovat seuraavilta taiteilijoilta: Janne Laine, Hannamari Matikainen, Johanna Havimäki, Lotta Nevanperä, Katri Mononen, Maria Leppänen, Nonna-Nina Mäki, Olli Punto, Tiina Jaakkola, Teemu Mäenpää, Ilona Raipala, Marius Olsen, Soile Iivonen, Miia Autio, Jenni Lahtinen, Liina Mäki-Patola, Laura Paavilainen, Tiina Palola, Noora Westerberg, Henna Inkinen, Anja Ilmikki Härkönen, Jussi Lahtinen ja Kille Meriläinen.

Tapahtumaan on vapaa pääsy. Samaan aikaan Tehdas 108:n tiloissa järjestetään JouluTehdas -designtori, josta löydät lisätietoja täältä: http://www.tehdas108.fi/

Tervetuloa viettämään mielenkiintoista iltapäivää jouluisissa tunnelmissa ja tekemään suurenmoisia taidelöytöjä kanssamme Tehdas 108:iin!

Lisätiedot taidehuutokaupasta: Meiju Mertanen p. 050-3476556, meiju@tehdas108.fi, Katri Mononen p. 044-5348651

Ennakkohuudot sähköpostitse osoitteeseen meiju@tehdas108.fi
Viestin otsikko: Taidehuutokauppa. Viestiin: Huudettavan teoksen taiteilijan ja teoksen nimi, huutohinta sekä henkilötiedot (nimi, osoite, puhelinnumero). Minimikorotus 10€. Mikäli huutohintaa ei koroteta paikanpäällä 29.11., ennakkohuudon tekijä saa teoksen vaikkei olisi paikalla. Ennakkohuutojen hinnat päivitetään alla olevaan galleriaan.

Huutokaupattavat teokset:

Henna Inkisen videoteos:
http://www.hennainkinen.net/videot/tyo.html

Yhteistyössä:

malkki logo