TEHDAS 108 (satakasi) – Tehdassaaren Luova Keskus sijaitsee Nokian kaupungin keskusta-alueella Tehdassaaressa hyvien kulkuyhteyksien päässä. Vuonna 1935 rakennettu kiinteistö on Bertel Strömmerin suunnittelema punatiilinen rakennus, joka alun perin on toiminut Nokia-yhtiön konekorjaamona ja -pajana, ja sittemmin mm. kynttilä- ja kissanhiekkatehtaana.

TEHDAS 108 on myös eri alojen ammattilaisia yhdistävä, yhteisöllinen toimintakonsepti. Ammatillisesti uteliailla ihmisillä on ainutlaatuinen mahdollisuus kehittää ja laajentaa tietotaitoaan yhteistyössä kaltaistensa kanssa sekä toimia alustalla, jolla työelämän toimintakulttuurille voidaan innovoida uudenlaisia toimintatapoja.

TEHDAS 108 on omiin arvoihinsa uskova kollektiivi, joka tuo Nokialle uudenlaista luovaa toimintaa. Tekijöinä ovat kulttuuri- ja hyvinvointialojen ammattilaiset. TEHDAS 108 -brändin arvoja ovat ajanmukaisuus, luovuus, ammattilaisuus, ennakkoluulottomuus, eettisyys, ekologisuus, yhteisöllisyys ja rohkeus.

TEHDAS 108 kunnostetaan vaiheittain uuteen, yhteisölliseen käyttötarkoitukseen kulttuurille ja hyvinvoinnille. Lähitulevaisuudessa Tehdassaaren Luova Keskus on täynnä musiikkia, taidetta, tapahtumia ja monenlaista muuta toimintaa, joka tekee ihmiselle hyvää!

 

Lataa TEHDAS 108 -logo tästä.
tehdas108_logo